2016. szeptember

Tartalom


  • A minőség esszenciája – Kék Tulipán 25 éve!
  • A bor és a rétes városa:Kiskörös - interjú a váos polgármesterével
  • Bemutatjuk az azeri konyhát – Régi Baku Pesten
  • Európai borlovagok szombathelyi konferenciája
  • Kalocsa halvendéglőse
  • Tiszadada Öreghalásza
  • Jót ennyi, innyi Dobronakon Editnél és Józsefnél
  • Hotel Matuzsálem Szarvason
  • Magyar Vendéglátók Régiós Szövetsége alapítói a szolnoki Gulyásfesztiválon
  • Kitüntetett országos borrendi elnök
  • Borrendi alelnök Hajósról
  • Szigillum: Magyarországi Borrendek Országos Szövetségének lapmelléklete
  • Első Magyar Fehérasztal Lovagrend: családi nap Lajosmizsén, zsűrizés Szegeden
  • Horváth Dezső múltidézése
  • Látogatás a siófoki Hintaló Étteremben
  • Vadászati évadnyitó – fesztivál Ludasszálláson, kapitális bika a ravatalon
  • Lecsó, minden mennyiségben Balatonszárszón
  • Fekete Pince három legénye