2017. február

Tartalom


  • Európai borlovagok határmenti avató ünnepsége
  • Stílusvariációk a rozsnyói Három Rózsa Étteremben
  • Magtárból mesés rendezvénycentrum Szádalmáson
  • Borászunoka esete a nagyapával
  • Fedezze fel a somlói Kancellária Borászatot
  • Címlapon: Lothus Therme & Spa Hotel Hévízen
  • Gombás András életmorzsái
  • Pálinkás rock – boros blues
  • A Szőke unokák folytatják Gyöngyöstarjánban
  • Beszélgetés a Szekszárdi Borászok céhelnökével, Eszterbauer Jánossal
  • Első Magyar Fehérasztal Lovagrend melléklete: gratuláció a magyar szakácsok
    világsikeréhez (Benke László jegyzete) nagy és kis közösségekben
    gondolkodva (Tóth Kálmán jegyzete)
  • Horváth Dezső múltidézése
  • Szigillum: a Magyarországi Borrendek Országos Szövetségének melléklete
  • Zsóka mennyei habosa
  • Könyvajánló