2018. december

Tartalom


  • Az év borásza: Balla Géza
  • Új tüzek gyúlnak a hajdúszoboszlói Kemencés Csárdában
  • Országra szóló Gálaebéd a Budavári St. George Residence Hotelban
  • Magyar Vendéglátók Régiós Szövetsége:
    Gombás András alapító a Budapesti Gazdasági Egyetem évzáró hagyományörző szakmai versenyén - interjú Dr. Lugasi Andrea dékánnal és Sándor Dénes oktatóval
  • 30 éves a Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége - lapmelléklet
    - Agrárminiszteri köszöntő
    - Jubileumi elnöki interjú
    - Alapítók és folytatók: visszaemlékezések gondolatcsokra
    - A főtitkár asszony "helyzetjelentése"
  • A Véméndi 40 tojásos tészta története
  • A kávé embere
  • Az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend évzáró találkozója és Benke László nagymester jegyzete
  • Horváth Dezső exklúzív cikke Krúdy Zsuzsa hagyatékáról
  • A Magyar Nemzeti gasztronómiai Szövetség sikeres luxemburgi világbajnoki szerepléséről összefoglaló
  • A Csubák Pincészet szép sikere Tolcsváról