2018. november

Tartalom


  • Az abasári Pálinkás Pincészet adventi boros üzenete
  • Vadász-borász Somlóról – Dr. Fábián Árpád portréja
  • Címlapon: a somlói Kancellár Birtok
  • Gombás látogatás a szolnoki Bajnok Étteremben
  • Asszonykorban megvalósult leányálom
  • A pasaréti hallé főző…
    Tóth Imre a karácsonyi nagy halászléfőzéshez már bemelegített
  • Sokác vendégfogadás – magas fokon
  • Luxemburgba készül a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség nemzeti csapata és egyéni versenyzői
    Interjú Krivács András elnökkel
  • Mohácsi szállodainvitáló, Menjen a Sűrű pincébe!
  • A Vadász Borrend Telkibe invitálta vendégeit
  • Szigillum: Füredi Szüreti Fesztivál – móri borrendi avató ünnepség
  • Első Magyar Fehérasztal Lovagrend lapmelléklete
  • Horváth Dezső múltidézése
  • Bajvívás, dunai hajókázás, lucullusi lakoma…
    Az esztergomi Vinum RegionisIstergranum Regionis Borlovagrend messze szóló programkavalkádja
  • A Szent Előnevű Borrendek Kárpát-medencei Találkozója a Budai Várban
  • Kocsis Fanni kiállítása a Budai Vár étterem-galériájában
  • Búcsú Gombai Nagy Pétertől