2019. február
Tartalom
- Eger-Szekszárd Bikavér Párbaj
- Borlovag polgármester – interjú dr. Bóka Istvánnal
- Palace Hoteltől Palace Hotelig Hévízi séfbemutató
- Interjú Ács Rezső szekszárdi polgármesterrel
a szekszárdi boros stratégiáról - Módos-Ferger Borászat Szekszárdról
- A felcsúti Letenyeyben újra összejött
a szakma színe-java… - Év Bortermelője - Díszebéd
Képriportunk egy emlékezetes gasztronómiai találkozóról - 50 esztendeje alakult meg a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség
- A jubiláló Magyarországi Borrendek
Országos Szövetsége
balatonfüredi gálaprogramon ünnepelt - Első Magyar Fehérasztal Lovagrend
Benke László jegyzete
Búcsú Szervánszky László cukrászmestertől - Lovagtársak a FEHOVA Szakkiállításon
- Horváth Dezső múltidézése
- Varga János cateringből doktorált
- Új sorozatunk: Ha egy séf beszélni kezd…
Kulisszák a magyar vendéglátás világából I. - A kakucsi Böllérfesztiválon jártunk
- Tisztújító közgyűlésre készül
- a Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége 30
- Kiadta: Kiss-Végh Lapkiadó Kft.
- Kiadva: 2019. február
- Letöltés: 2019. február(PDF)
mbemagazin.hu