2019. február

Tartalom


  • Eger-Szekszárd Bikavér Párbaj
  • Borlovag polgármester – interjú dr. Bóka Istvánnal
  • Palace Hoteltől Palace Hotelig Hévízi séfbemutató
  • Interjú Ács Rezső szekszárdi polgármesterrel
    a szekszárdi boros stratégiáról
  • Módos-Ferger Borászat Szekszárdról
  • A felcsúti Letenyeyben újra összejött
    a szakma színe-java…
  • Év Bortermelője - Díszebéd
    Képriportunk egy emlékezetes gasztronómiai találkozóról
  • 50 esztendeje alakult meg a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség
  • A jubiláló Magyarországi Borrendek
    Országos Szövetsége
    balatonfüredi gálaprogramon ünnepelt
  • Első Magyar Fehérasztal Lovagrend
    Benke László jegyzete
    Búcsú Szervánszky László cukrászmestertől

  • Lovagtársak a FEHOVA Szakkiállításon
  • Horváth Dezső múltidézése
  • Varga János cateringből doktorált
  • Új sorozatunk: Ha egy séf beszélni kezd…
    Kulisszák a magyar vendéglátás világából I.
  • A kakucsi Böllérfesztiválon jártunk
  • Tisztújító közgyűlésre készül
  • a Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége 30