2019. nyár

Tartalom


  • Elhunyt Benke László – az MBÉ nekrológja
  • Hajdúszoboszló polgármestere a folyamatos fejlesztés híve – Interjú dr. Sóvágó Lászlóval
  • Újpest, a közösségteremtő város, ahol a bornak is tisztelet jár
  • Biocsárda, mint templom – Rózsa Péter biogazda balmazújvárosi birodalmában jártunk
  • Halban ezúttal sem volt hiány – Balatonszárszón ismét nagyszabású gasztronómiai versenyt rendeztek
  • Heimann Zoltán szekszárdi borász, Gombás András budapesti vendéglős díszkurzusa Szekszárdon
  • Egy féltve őrzött történelmi csárda jelenkora – Riportunk a Rózsás csárdáról és a Látóképi csárdáról
  • Szerelem az utolsó makaronig – Cukrászportré az újpesti Horváth Cukrászdából
  • Bakator a noszvaji Tündérkert Szállodában – Borrendi avatás erdélyi borászokkal
  • Az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend lapmelléklete
    Benke László nagymester búcsú jegyzete – Lajosmizsei temetésén több százan búcsúztatták a nemzet szakácsát
  • Horváth Dezső múltidézése a balatoni kertvendéglőkről
  • A pátyi pincesoron hőségriadóban hűsöltek…
  • Egy széplelkű szakács Újpestről – Plaier Ferenc és fia – közelről a Gönczi Étteremből
  • Karcagi Birkafőző Fesztivál – tudósítás
  • A Csubák Pincészet megsokszorozott Erikája

  • Kiadta: Kiss-Végh Lapkiadó Kft.
  • Kiadva: 2019. nyár
  • Letöltés: 2019. nyár(PDF)