2019. nyárutó
Tartalom
- Bioétel- és Borfesztivál Hajdúszoboszlón
- Az Év Tortája és boldog embere Dunaföldvárról
- Világnagyságok és a nyírbátoriak kóstolták – exkluzív menüsor felvonultatása a Kakukk Panzió és Étteremben
- Interjú Máté Antal nyírbátori polgármesterrel egy gazdaságilag megerősödő város szolgáltató kultúrájáról
- Rekordok falván, Tetétlenen struccpörkölt és fasírt volt a nyerő…(sikeres országos rekordkísérletek)
- Az elmúlt 11 évben közel 500 lecsót főztek négyezer embernek… - tudósítás és visszatekintő egy sikeres rendezvény apropóján
- Lecsófőző polgárőrök
- Látkép szüret közben
- Makói földek és kertek adta termékek kirakata – új városi piacot avattak a városban
- Oscar-díjas séf vendégszereplése a makói Váll-Ker Kft. felkérésére
- Szigillum:
- Az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend lapmelléklete:
- Horváth Dezső múltidézése
- Kávéház kvartett Észak-kelet Magyarországon – a Csekő család lépésről-lépésre halad
- Baktalórántházi szállodás invitáló
- Nyírbátorban strandolni, gyógyulni lehet – képes-szöveges invitáló
- A séf beszél arról, mit főzött egykori pártfőtitkároknak
- Tudósítás a keceli és a székesfehérvári borrend avató ünnepségeiről
- Sorozatindítás arról, miképpen segíthetik egymást a vendéglátás különböző szakmai területein dolgozó szakemberek
- Szerkesztői jegyzet arról, hogy fontos, egyben korszakváltó korszakához érkezett a civil szervezet nemes gyülekezete
- Kiadta: Kiss-Végh Lapkiadó Kft.
- Kiadva: 2019. nyárutó
- Letöltés: 2019. nyárutó(PDF)
mbemagazin.hu