2019. nyárutó

Tartalom


  • Bioétel- és Borfesztivál Hajdúszoboszlón
  • Az Év Tortája és boldog embere Dunaföldvárról
  • Világnagyságok és a nyírbátoriak kóstolták – exkluzív menüsor felvonultatása a Kakukk Panzió és Étteremben
  • Interjú Máté Antal nyírbátori polgármesterrel egy gazdaságilag megerősödő város szolgáltató kultúrájáról
  • Rekordok falván, Tetétlenen struccpörkölt és fasírt volt a nyerő…(sikeres országos rekordkísérletek)
  • Az elmúlt 11 évben közel 500 lecsót főztek négyezer embernek… - tudósítás és visszatekintő egy sikeres rendezvény apropóján
  • Lecsófőző polgárőrök
  • Látkép szüret közben
  • Makói földek és kertek adta termékek kirakata – új városi piacot avattak a városban
  • Oscar-díjas séf vendégszereplése a makói Váll-Ker Kft. felkérésére
  • Szigillum:
  • - Tudósítás a keceli és a székesfehérvári borrend avató ünnepségeiről

  • Az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend lapmelléklete:
  • - Sorozatindítás arról, miképpen segíthetik egymást a vendéglátás különböző szakmai területein dolgozó szakemberek
    - Szerkesztői jegyzet arról, hogy fontos, egyben korszakváltó korszakához érkezett a civil szervezet nemes gyülekezete

  • Horváth Dezső múltidézése
  • Kávéház kvartett Észak-kelet Magyarországon – a Csekő család lépésről-lépésre halad
  • Baktalórántházi szállodás invitáló
  • Nyírbátorban strandolni, gyógyulni lehet – képes-szöveges invitáló
  • A séf beszél arról, mit főzött egykori pártfőtitkároknak