2019. ősz

Tartalom


  • A lajosmizsei Tanyacsárda libás receptjei
  • A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség nagyszabású Roadshow szakmai programsorozatot zár hamarosan – célokról, tapasztalatokról beszél Krivács András elnök
  • Hattyúvá változott csónakház Győrben– Téringer János portréja
  • A bor pókembere a Rózsadombról
  • Köszöni Pávai Vajna Ferencnek – városi turisztikai díjat kapott a hajdúszoboszlói ifj. Pinczés Károly
  • Fagyi királynő és palacsinta hercegnői
  • Kovács Tamás a seafood brilliáns képviselője Pomázról
  • Séfkonzul Szovátáról – Garaczi Zoltán missziója
  • Fogorvos a piacon – Dr. Csőgör András szokatlan portrévázlata
  • Szigillum: Borrendi események, tudósítások, összefoglaló
  • Új utakon az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend – Garaczi János jegyzete
  • Példák az önzetlenségről Ludasszállásról és Tiszaújvárosból
  • Horváth Dezső múlt idézése
  • Borok Pannonhalmáról – Cseri stílusban
  • Kétpályás vendéglátás a hajdúszoboszlói Strand- és Gyógyfürdőben – Közelről a Teknős Ételbár
  • Rétes Fesztivál Szakmáron
  • Balatonfüredi szüret

  • Kiadta: Kiss-Végh Lapkiadó Kft.
  • Kiadva: 2019. ősz
  • Letöltés: 2019. ősz(PDF)