2019. ősz
Tartalom
- A lajosmizsei Tanyacsárda libás receptjei
- A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség nagyszabású Roadshow szakmai programsorozatot zár hamarosan – célokról, tapasztalatokról beszél Krivács András elnök
- Hattyúvá változott csónakház Győrben– Téringer János portréja
- A bor pókembere a Rózsadombról
- Köszöni Pávai Vajna Ferencnek – városi turisztikai díjat kapott a hajdúszoboszlói ifj. Pinczés Károly
- Fagyi királynő és palacsinta hercegnői
- Kovács Tamás a seafood brilliáns képviselője Pomázról
- Séfkonzul Szovátáról – Garaczi Zoltán missziója
- Fogorvos a piacon – Dr. Csőgör András szokatlan portrévázlata
- Szigillum: Borrendi események, tudósítások, összefoglaló
- Új utakon az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend – Garaczi János jegyzete
- Példák az önzetlenségről Ludasszállásról és Tiszaújvárosból
- Horváth Dezső múlt idézése
- Borok Pannonhalmáról – Cseri stílusban
- Kétpályás vendéglátás a hajdúszoboszlói Strand- és Gyógyfürdőben – Közelről a Teknős Ételbár
- Rétes Fesztivál Szakmáron
- Balatonfüredi szüret
- Kiadta: Kiss-Végh Lapkiadó Kft.
- Kiadva: 2019. ősz
- Letöltés: 2019. ősz(PDF)
mbemagazin.hu