2021. nyárutó
Tartalom
- Magyarország közepe: Lajosmizse
- Benke László Emlékverseny Lajosmizsén
- Húsüzem avató – miniszteri szalagvágással Hajdúszoboszlón
- A szerethető Tisza-tó, ezerféle kínálatával…
Interjú Hubai Imrével, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnökével - A Marján testvérpár Egerből
- A poroszlói Sarokház Cukrászda, mint kulináris célpont
- A siker nyomában Gombás András vendéglőssel
- Egyeken az étterem, mint szolgáltatóház…
- A móri Hétkúti Möllmann Ház csodái – élményriport Lilivel és Lujzáva
- Szigillum – a Magyarországi Borrendek Országos Szövetségének melléklete:
Események előtt és után Móron, Miskolcon, Somlóvásárhelyen - Kitüntetési ünnepség a lajosmizsei Tanyacsárdában
- Az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend lapmelléklete
- Horváth Dezső múltidézése.
- Ha Balatonszárszó, akkor lecsó
- Egyeki ipari park, szarvasi gasztronómiai kiadvány.
- Apa és fia, a főzés szerelmesei
- Mi újság, Geszler Pince?
- Kiadta: Kiss-Végh Lapkiadó Kft.
- Kiadva: 2021. nyárutó
- Letöltés: 2021. nyárutó (PDF)
mbemagazin.hu