2022. tavasz

Tartalom


  • Gergen Birtok – Siklós – Máriagyüd
  • Rácz Gergő nagy élménye a Bocuse D’ or budapesti Európa döntőjén
  • Korszakos oktatási fejlesztési program a Heves Megyei Képzési Centrum tagiskolájában
  • Gépész agy, borász szív: Beszélgetés Bock József villányi borász etalonnal
  • Hajdúszoboszlói stílusőrző csárdagazdáról pályatársak vallanak 75. születésnapja alkalmából
  • A mohácsi Kishalász csatát nyert. Egy elkötelezett vendéglős mert újítani
  • Már kisfiú korában tudta, hogy magyaros csárdát nyit! Kovács Tibor Harkányban teljesítette álmát
  • Sajgó Gábor telepít, jövőt épít
  • A Tenkes Csárda konyhakapitánya hűségről, természetszeretetéről, térségi alapanyagokról beszélt
  • Mérnökember, aki ezer szállal kötődik a gasztronómiához
    Tóth Imre a családi nagy asztalról, a menzáról, különleges külhoni konyhákról
  • Szigillum
    • A Lórántffy Zsuzsanna Borrend jubileumi konferenciája Sárospatakon – 25 éve a borrendi mozgalomban
    • A ceglédi Unghváry Borlovagrend negyedszázados ünnepi találkozója
    • Vadászati tematikus főzőnap Siklóson
  • Első Magyar Fehérasztal Lovagrend lapmelléklete:
    Elnöki jegyzet – Országos pálinkaverseny – Nagytanácsi ülés Tihanyban
  • Horváth Dezső múltidézése
  • A Csali Szőlőbirtokon sokan fogadnak örök hűséget egymásnak, jó borok és étkek kíséretében