2023. február

Tartalom


  • Kecskeméti borrendi időőutazás a reformkor boraival és konyhájával
  • A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a vállalkozók sorában külön figyelemmel van a vendéglátósokra
  • „Belső hármas” a felcsúti Pancho Hotel menedzsmentjéből
  • Borházat avattak Cegléden – a Klément Családi Borászat jövőépítése
  • Dr. Vangyel Tibor nagymester Ceglédről! – Nagyon ért a meggyborok készítéséhez
  • Az Imregi család többszörösen is képviseli Cegléd vendéglátást
  • Gombás Andrást a szekszárdi Mészáros Pincészet alapítója invitálta meg egy átfogó beszélgetésre...
  • A Csubák család Tolcsváról, Hercegkútról és Újhutáról üzeni: jól vannak!
  • Száz éves a szerencsi csokoládégyártás – Nagy idők tanuja beszél
  • A szerencsi, tállyai Budányi Pincészet szép családi összefogása
  • Garaczi János elnök-nagymester jegyzete a tanulóképzésről
  • Jelentés a mohácsi Szódások civil szervezetének avatásáról
  • Horváth Dezső múltidézése
  • Petőfi, a nagy utazó, borkóstoló, akiről Várpalotán éttermet neveztek el
  • Figyeljünk a tolnai Both Cukrászdára! – Riport a családi összefogásról, a nemzedékváltásról
  • Szerencsen korszakos cukrászati beruházás születik – helyzetjelentés a Halász Product aktuális munkálatairól