2023. február
Tartalom
- Kecskeméti borrendi időőutazás a reformkor boraival és konyhájával
- A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a vállalkozók sorában külön figyelemmel van a vendéglátósokra
- „Belső hármas” a felcsúti Pancho Hotel menedzsmentjéből
- Borházat avattak Cegléden – a Klément Családi Borászat jövőépítése
- Dr. Vangyel Tibor nagymester Ceglédről! – Nagyon ért a meggyborok készítéséhez
- Az Imregi család többszörösen is képviseli Cegléd vendéglátást
- Gombás Andrást a szekszárdi Mészáros Pincészet alapítója invitálta meg egy átfogó beszélgetésre...
- A Csubák család Tolcsváról, Hercegkútról és Újhutáról üzeni: jól vannak!
- Száz éves a szerencsi csokoládégyártás – Nagy idők tanuja beszél
- A szerencsi, tállyai Budányi Pincészet szép családi összefogása
- Garaczi János elnök-nagymester jegyzete a tanulóképzésről
- Jelentés a mohácsi Szódások civil szervezetének avatásáról
- Horváth Dezső múltidézése
- Petőfi, a nagy utazó, borkóstoló, akiről Várpalotán éttermet neveztek el
- Figyeljünk a tolnai Both Cukrászdára! – Riport a családi összefogásról, a nemzedékváltásról
- Szerencsen korszakos cukrászati beruházás születik – helyzetjelentés a Halász Product aktuális munkálatairól
- Kiadta: Kiss-Végh Lapkiadó Kft.
- Kiadva: 2023. február
- Letöltés: 2023. február (PDF)
mbemagazin.hu