2023. tavasz

Tartalom


  • V. Kárpát-medencei borrendek találkozója Esztergomban
  • Az Ország Étele szakmai verseny háttereiről, idei tapasztalatairól Asztalos János, az Étrend Egyesület elnöke beszélt
  • Szerencs ünnepe 100 éves a „szerencsi csokoládé” – beszélgetés a város polgármesterével
  • Fürdőturizmus – strandvendéglátás Hajdúszoboszlón
  • Hoppál Mihály néprajztudós magyaros ételekre hívta unokáit a Fenyőgyöngye Étterembe
  • Így emlékeznek Kiskőrösön Pető  Sándorra – interjú Domonyi László polgármesterrel
  • A kiskőrösi Szabó József bora, pálinkája és a Kurta Kocsma
  • Szabadszálláson a Pető  kultuszról nyilatkozott a polgármester és a Zöld Ász Étterem tulajdonosa valamint szakácsa
  • Bemutatjuk címlap riportunkban a káptalantóti Büttner Borászatot
  • Anyák Napja előtti látogatás a dunaföldvári Tóth Cukrászdában
  • Székelyudvarhelyi tisztújítás az Első Magyar Fehérasztal Lovagrendben
  • Horváth Dezső múltidézése
  • Érdemes felfedezni a szerencsi Meggyes Hotelt
  • Szekszárd – Schnitta Sámuel Emlékverseny
  • Közelről a Tányérdesszert bajnoka