2025. télutó

Tartalom


    • Az arany fétise és valósága – tavaszi befektetési ajánlat a BÁV ZRT.-nél
    • A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség sikeres szereplése a Rimini Európa Bajnokságon – Tapasztalatszerzés, jövőépítés, további információk…
    • Akiket az olvasók szeretnek Szegeden! – Vendégek szavaztak arról, melyik a legjobb szegedi pizzéria
    • A Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke beszél a minőségről, a vármegye vendéglátós, turisztikai arculatáról
    • A nyolcvan éves dr. Csemez Attila tájépítész professzor a borvidékek szépségéről is beszél…
    • Szerencsés város Hajdúszoboszló! Száz éve tört fel a gyógyvíz a fürdővárosban – interjú Czeglédi Gyula polgármesterrel
    • A Jákób vendéglátós családnak a gyógyvíz adott kenyeret – Beszélgetés Jákób Gáborral, feleségével és fiával
    • Debrecen Város Borai 2025 – Összefoglalónk
    • Szigillum rovatunkban: Regionális borrendi egyeztetés a Magyarországi Borrendek Országos Szövetségének általános alelnökével Tolcsván
    • Sárospatak történelmi kulturális örökségéről, a borturizmus fellendítéséről és másokról kérdeztük Sárospatak polgármesterét
    • Fényes szépségű borbirtok – pompázatos borokkal. Bemutatkozik a tarcali Basilicus Pincészet
    • A hercegkúti Naár Pincészet szép sikere és családi háttere
    • Mit sugároz a tolcsvai Kisvendéglő? – a Matolcsi család példáját mutatjuk fel
    • Lengyel-magyar barát mard! – a bogácsi Szent Márton Borrend és a bordiplomácia…
    • Budavári bordámák – közelről
    • Az Év Vendéglőse: Rácz Mihály
    • Horváth Dezső múltidézése a farsangi hagyományokról