Tartalom
-
- 111 éves a csupa kettes – a Főtaxit még a Bali-szigetekről is tárcsázták…
- Segít a BKIK: „Okos”HACCP megkönnyíti a konyhai adminisztrációt
- Singapuri diadalt aratott a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség szakács párosa
- Nyílt Nap a Georgio Perlasca Vendéglátóipari Technikumban
- Címlapon: Kié a debreceni Pálma Étterem?
- Lábatlan polgármestere, Teller Péter folytatja
- Kenyér, bor, tradíció: bemutatjuk Török Gábor pékiparost, akit borlovaggá avattak Esztergomban
- Szüreti felvonulás Móron – polgármesteri interjú Fenyves Péterrel
- Horváth Dezső múltidézése
- 40 éves jubileumát ünnepelte a Balatonvin Borlovagrend Balatonfüreden – összeállításunkban tudósítunk
a Szüreti Felvonulásról, jubileumi kongresszusról, Koczor Kálmán elnök-nagymester összegez,
dr. Bíró Péter és dr. Kállay Miklós visszaemlékező írása
- Cukrász Szindbád Szegeden jár, Pizzáriumot nyitott a helyiek örömére
- Szüreti tapasztalatok: két borakadémikus borásznő foglalja össze tapasztalatait a Gál Szőlőbirtok és Pincészet, valamint a Nyakas Pincészet képviseletében
- Tolcsván új szelek fújnak – bemutatjuk az újonnan megválasztott polgármestert, Tóth Gábort
- Az ország legmelegebb gyógyvize Cserkeszőlőn van! Érdemes elolvasni két szálloda bemutatkozását!
- Kiadta: Kiss-Végh Lapkiadó Kft.
- Kiadva: 2024. ősz
- Letöltés: 2024. ősz (PDF)
mbemagazin.hu