2024. ősz

Tartalom


    • 111 éves a csupa kettes – a Főtaxit még a Bali-szigetekről is tárcsázták…
    • Segít a BKIK: „Okos”HACCP megkönnyíti a konyhai adminisztrációt
    • Singapuri diadalt aratott a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség szakács párosa
    • Nyílt Nap a Georgio Perlasca Vendéglátóipari Technikumban
    • Címlapon: Kié a debreceni Pálma Étterem?
    • Lábatlan polgármestere, Teller Péter folytatja
    • Kenyér, bor, tradíció: bemutatjuk Török Gábor pékiparost, akit borlovaggá avattak Esztergomban
    • Szüreti felvonulás Móron – polgármesteri interjú Fenyves Péterrel
    • Horváth Dezső múltidézése
    • 40 éves jubileumát ünnepelte a Balatonvin Borlovagrend Balatonfüreden – összeállításunkban tudósítunk
      a Szüreti Felvonulásról, jubileumi kongresszusról, Koczor Kálmán elnök-nagymester összegez,
      dr. Bíró Péter és dr. Kállay Miklós visszaemlékező írása
    • Cukrász Szindbád Szegeden jár, Pizzáriumot nyitott a helyiek örömére
    • Szüreti tapasztalatok: két borakadémikus borásznő foglalja össze tapasztalatait a Gál Szőlőbirtok és Pincészet, valamint a Nyakas Pincészet képviseletében
    • Tolcsván új szelek fújnak – bemutatjuk az újonnan megválasztott polgármestert, Tóth Gábort
    • Az ország legmelegebb gyógyvize Cserkeszőlőn van! Érdemes elolvasni két szálloda bemutatkozását!

    • Kiadta: Kiss-Végh Lapkiadó Kft.
    • Kiadva: 2024. ősz
    • Letöltés: 2024. ősz (PDF)