MÉDIAAJÁNLAT
FEDEZZE FEL MOST

MINŐSÉGI BOROK ÉTELEK

asztali örömök magazin

Magazinunk a borok és ételek, a terített asztal kínálta örömök avatott, szakszerű és elkötelezett közvetítője kíván lenni. Hatalmas ez a szolgáltatói ágazat, amely a vendéglátás, turizmus szerteágazó szakmai képviselőit szeretné a mindennapok munkájában bemutatni. Mire alapozzuk küldetésünket? A magyar konyha és az azt képviselő elkötelezett vendéglátós szakemberek tradícióira, melynek eredményeképpen sajátos magyar ízvilág és vendéglátói stílus jött létre. A nemzetgazdaság fontos húzóágazatáról van szó, amely évente átlagosan 8-900 milliárd forintot generál. A gasztronómiai kultúra közvetői maguk az elhivatott vendéglősök, borászok, szállodai szakemberek, cukrászok, falusi vendéglátók, szakácsok, nem utolsósorban pedig azok a szolgáltató cégek, élelmiszeripari vállalkozások, amelyek termékeikkel megjelennek ezen a hatalmas piacon.

LEGUTÓBBI KIADVÁNYAINK