MÉDIAAJÁNLAT
FEDEZZE FEL MOSTMINŐSÉGI BOROK ÉTELEK
Magazinunk a borok és ételek, a terített asztal kínálta örömök avatott, szakszerű és elkötelezett közvetítője kíván lenni. Hatalmas ez a szolgáltatói ágazat, amely a vendéglátás, turizmus szerteágazó szakmai képviselőit szeretné a mindennapok munkájában bemutatni. Mire alapozzuk küldetésünket? A magyar konyha és az azt képviselő elkötelezett vendéglátós szakemberek tradícióira, melynek eredményeképpen sajátos magyar ízvilág és vendéglátói stílus jött létre. A nemzetgazdaság fontos húzóágazatáról van szó, amely évente átlagosan 8-900 milliárd forintot generál. A gasztronómiai kultúra közvetői maguk az elhivatott vendéglősök, borászok, szállodai szakemberek, cukrászok, falusi vendéglátók, szakácsok, nem utolsósorban pedig azok a szolgáltató cégek, élelmiszeripari vállalkozások, amelyek termékeikkel megjelennek ezen a hatalmas piacon.
LEGUTÓBBI KIADVÁNYAINK
LEGFRISEBB HÍREINK
-
2020. 09. 25.
Gyász
Elhunyt Lukács István Oscar-díjas mesterszakács, az MBÉ magazin szerkesztő...
-
2020. 09. 14.
LEGENDÁS CSIRÍZEK DEBRECENBŐL
Előzetes következő lapszámunkból
-
2019. 03. 17.
Toros Fesztivállal indult a hajdúszoboszlói gasztro szezon
Bár a böjti szelek picit megzavarták a hajdúszoboszlói Toros...
-
2018. 12. 27.
Emlékezés
Szervánszky, Laci… Mit tettél? Végzetesen rosszul léptél? De hiszen...
-
2018. 12. 25.
Pasaréten elkészült az ünnepi halászlé
Pasaréten elkészült az ünnepi halászlé Tóth Imre lokálpatrióta borlovag,...
-
2018. 03. 26.
Kádár Étkezde
Kádár Étkezde Ahol a sólet show lett… A...