Tartalom
-
- A hajdúszoboszlói Hungarospa Zrt várja vendégeit
- Villáminterjú Kovács Róberttel, a Magyarországi Borrendek Országos Szövetségének újonnan megválasztott elnökével
- Toszkán túrán a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség szakmai csapata – emlékezés dr.Kovács Mihályné Valikára
- A Heves Megyei Szakképző Centrum főigazgatója
korszakos oktatásfejlesztési folyamatról ad összefoglaló interjút
- Czeglédi Gyula, Hajdúszoboszló város polgármesterének visszatekintése az elmúlt öt esztendőre
- A Bormúzeum vonzásában – három év után újdonságról adott tájékoztatást Zara András, Hosszúpályi polgármestere
- Az Európai Uniós belépésünkkel egyidős! Jubileumi tudósítás a 20 éves Európai Lovagrendek
Magyarországi Egyesületének ünnepi programjáról
- Debrecen Város Borai – immár 10 esztendeje döntenek szakértők az elismerésről
- Sushi szerelem Szegeden – Klement Anita bátorsága a halászlé fővárosában
- Gombás barangolás: a szegedi Kiskőrössy Halászcsárdában jártunk
- Emese és István története, akik felfedezésre ajánlanak különleges ételeket
- Mészáros Péter Pál három aranya Berlinből – a Mészáros Borház a pezsgőpiacon is megmutatja értékeit
- Cukrász Szindbád – Kovács Csaba útkeresése, Karcagról Írországig
- A szekszárdi Sárosdi Pincészet újdonságai
- 20 éves a dunaföldvári Szent Rókus Borlovagrend
- A Mészáros Borház három aranyérme Berlinből
mbemagazin.hu