2024. tavasz

Tartalom


    • A hajdúszoboszlói Hungarospa Zrt várja vendégeit
    • Villáminterjú Kovács Róberttel, a Magyarországi Borrendek Országos Szövetségének újonnan megválasztott elnökével
    • Toszkán túrán a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség szakmai csapata – emlékezés dr.Kovács Mihályné Valikára
    • A Heves Megyei Szakképző Centrum főigazgatója
      korszakos oktatásfejlesztési folyamatról ad összefoglaló interjút
    • Czeglédi Gyula, Hajdúszoboszló város polgármesterének visszatekintése az elmúlt öt esztendőre
    • A Bormúzeum vonzásában – három év után újdonságról adott tájékoztatást Zara András, Hosszúpályi polgármestere
    • Az Európai Uniós belépésünkkel egyidős! Jubileumi tudósítás a 20 éves Európai Lovagrendek
      Magyarországi Egyesületének ünnepi programjáról
    • Debrecen Város Borai – immár 10 esztendeje döntenek szakértők az elismerésről
    • Sushi szerelem Szegeden – Klement Anita bátorsága a halászlé fővárosában
    • Gombás barangolás: a szegedi Kiskőrössy Halászcsárdában jártunk
    • Emese és István története, akik felfedezésre ajánlanak különleges ételeket
    • Mészáros Péter Pál három aranya Berlinből – a Mészáros Borház a pezsgőpiacon is megmutatja értékeit
    • Cukrász Szindbád – Kovács Csaba útkeresése, Karcagról Írországig
    • A szekszárdi Sárosdi Pincészet újdonságai
    • 20 éves a dunaföldvári Szent Rókus Borlovagrend
    • A Mészáros Borház három aranyérme Berlinből