Tartalom
-
- A jövő letéteményesei: Éremtabló a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség stuttgarti Culinary Olimpián elért sikeres versenyzőiről
- A Szent Vince Borrend évnyitó programja Ópusztaszeren
- A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara országos szakmai programja az Utazás + 2024 Kiállításon az összefogást demonstrálta
- Gasztro Fórum: beszámoló a Stuttgartban megrendezett szakács és cukrász olimpiáróla Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség lapmelléklete
- Egyenes tartással! – beszélgetés Koczor Kálmán borásszal, az MBOSZ elnökével
- „Ezer pince városa” – Darázsi Kálmán polgármester Monor fejlesztéséről, borturisztikai arculatának változásairól ad összefoglalót
- Lovas tanyából termálhotel – riportunk egy monori értékteremtő családról
- Mi fér bele nyolcvan esztendőbe? – születésnapi beszélgetés Pálinkás Jánosnéval Abasáron arról, amit még eddig nem tudtunk…
- Mi a közös a lillafüredi Sebesvíz Panzió és a bükkszentkereszti Borostyán Étteremben ?
- Vár a Perlasca! – tudósításunk a Nemzetiségek Farsangjáról
- Horváth Dezső múltidézése
- Fejlődési pályán Csongrád városa! – polgármesteri összegzés
- Egy testvérpár, két étterem, két stílus – szakmai portrénk Csongrádról és Szentesről
- A csatát nyert cukrász története Csongrádról
- Ungerbauer György életművének folytatója – látogatás Ungerbauer Anikónál
- Ember Bodrogkeresztúrról – közelebbről Iváncsó Gábor szőlész
- Jubileum! Harminc éve Bolyhos Pálinka! – Akik megágyaztak az ágyasnak …
mbemagazin.hu