2024. télutó

Tartalom


    • A jövő letéteményesei: Éremtabló a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség stuttgarti Culinary Olimpián elért sikeres versenyzőiről
    • A Szent Vince Borrend évnyitó programja Ópusztaszeren
    • A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara országos szakmai programja az Utazás + 2024 Kiállításon az összefogást demonstrálta
    • Gasztro Fórum: beszámoló a Stuttgartban megrendezett szakács és cukrász olimpiáróla Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség lapmelléklete
    • Egyenes tartással! – beszélgetés Koczor Kálmán borásszal, az MBOSZ elnökével
    • „Ezer pince városa” – Darázsi Kálmán polgármester Monor fejlesztéséről, borturisztikai arculatának változásairól ad összefoglalót
    • Lovas tanyából termálhotel – riportunk egy monori értékteremtő családról
    • Mi fér bele nyolcvan esztendőbe? – születésnapi beszélgetés Pálinkás Jánosnéval Abasáron arról, amit még eddig nem tudtunk…
    • Mi a közös a lillafüredi Sebesvíz Panzió és a bükkszentkereszti Borostyán Étteremben ?
    • Vár a Perlasca! – tudósításunk a Nemzetiségek Farsangjáról
    • Horváth Dezső múltidézése
    • Fejlődési pályán Csongrád városa! – polgármesteri összegzés
    • Egy testvérpár, két étterem, két stílus – szakmai portrénk Csongrádról és Szentesről
    • A csatát nyert cukrász története Csongrádról
    • Ungerbauer György életművének folytatója – látogatás Ungerbauer Anikónál
    • Ember Bodrogkeresztúrról – közelebbről Iváncsó Gábor szőlész
    • Jubileum! Harminc éve Bolyhos Pálinka! – Akik megágyaztak az ágyasnak …