2023. tél

Tartalom


  • Ünnepi üzenet a 250 éves BÁV Zrt-től
  • Először rendezett nívós hazai borversenyt a Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége – tudósítás a díjátadásról
  • Továbbra is szükség van a SZÉP kártyára, még több turisztikai attrakciót szeretne a szakmai közvélemény – tudósítás a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara országos találkozójáról
  • Nemzeti és nemzetközi erőket egyesít az ország legnagyobb gasztronómiai szakmai szervezete! Interjú Krivács András MNGSZ elnökkel
  • Az értékteremtő és megőrző Tokaj-Oremus birtokigazgatója beszél motivációiról, a cég elmúlt 30 évéről
  • Példaértékű családi vállalkozás: januárban lesz 30 éves a Bolyhos Pálinka
  • Amit eddig még nem tudtunk Schäffer Ferenc vendéglősről… Sváb vér című sorozatunk 3. része
  • Gombás András és barátai Monoron a Pincefaluban jártak – Exkluzív riportunkban két családi borászatot mutatunk be
  • Őstermelő, borlovag, díjnyertes borász – Tóth Imre sikereiről mesél
  • Emlékezetes borrendi avatás a Vadász Borrend Magyarország évzáró programján
  • Advent Óbudán – beszélgetés dr. Kiss László polgármesterrel Pest-Buda-Óbuda egyesítéséről, történelmi vendéglátós negyedekről, arról, mennyibe került a lángos ünnepek előtt…
  • Ahol még a Mikulás is Rozét iszik! Tudósítás a XXIV. Miklós-napi Országos Rozé versenyről
  • Horváth Dezső múltidézése
  • Egy férfi és egy nő Mórról: Möllmann Eszter – Möllmann Csaba őszintén beszél családról, kapcsolatukról
  • Nyílt Napon a zsámbéki Premontrei Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium mutatkozott be jövendő diákjainak – interjú Schramek András igazgatóval
  • Alisca Borászat és aki mögötte van – bemutatjuk Horváth István Attila borászt
  • Egy férj példája – Virág Tamás sikere a Magyarországi Borrendek Országos Szövetségének Borversenyén
  • Mentsük meg a fonyódi Prés Éttermet! – Apa és fia, mint vendéglátós páros

  • Kiadta: Kiss-Végh Lapkiadó Kft.
  • Kiadva: 2023. tél
  • Letöltés: 2023. tél (PDF)